Over ons

Welkom op onze site!

Wij zijn Jos en Marijke Robben. Wij hebben inmiddels al zo'n 30 jaar honden.

Ons eerste hondje was een middenslag poedelteefje. Na drie jaar kwam onze eerste Golden Retriever reu erbij, Kevin. Wij zijn verknocht aan het ras geraakt door vrienden van ons die in die periode twee teefjes hadden waar jachthonden training mee werd gedaan. Die passie bleek aanstekelijk. Tot op heden wordt er met onze honden getraind door Jos.

Wij hebben vele jaren plezier van onze eerste Golden Kevin gehad. Toen hij 10 jaar werd kwam Boy in ons leven. Wij hebben eind augustus 2018 na 14 en ½ jaar afscheid van Boy moeten nemen.

In 2013 kwam er een blonde Labrador in ons leven, Jamie-Lee. Zij is inmiddels ruim vijf jaar en wordt door Jos getraind.

Als een grote sprankelende verrassing kwam onze Golden dame Amber in ons leven in juli 2016.

Via onze goede vriendin Suzanne Zeegers van de kennel Only Devotion hebben wij kennis gemaakt met Lijnie Bezemer van de kennel Of Morning Dream.

Amber was een herplaatser van 6 maanden van haar laatste nestje en er was een gouden mandje nodig voor haar. Wij waren op slag verliefd op haar. We zijn Lijnie nog steeds heel dankbaar dat wij Amber in ons gezin op mochten nemen.

In juli 2017 ben ik verliefd geworden op ons grote kleine vriendje Teun, een standaard ruwhaar Teckel. De combinatie met de retrievers is geweldig!

Met Amber willen wij ons nieuwe avontuur gaan starten en onze eigen kennel beginnen.

Wij zullen u via onze site op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.